ACTIVITATS DISPONIBLES EN ES GIMNÀS:


-Interval:
Activitat física variada,dedicant la meitat de la classe (30 minuts) a la millora cardio-vascular i consum de greixi una altra part a la tonificació muscular general mitjançant diferents sistemes d’exercicis de baix impacte(aeròbic low impact,step,slide,interval trainnig,circuit trainnig,…).

-Pump: Treball amb barres i discs dirigits al ritme de la música, entrenant la resistència i la força muscular corporal.


-Hot-cycling:

Classe d’acondicionament físic bassat en la resistència muscular,treball en grup altament motivant i divertit.


FUNCIONAL TRAINING:

Es un entrenament on estan implicats cadenes musculars, en els exercicis intervindran músculs de la teva "Core" per, primer, aconseguir l'estabilitat del cos i després desenvolupar moviments, mitjançant l'exercici, on intervenen la part física i sensorial del teu cos .


-PilatesMatWork:

El mètode pilates es una educació corporal molt completa on es treballa el cos com un tot,des de la musculatura més profunda fins a la més perifèrica,hi intervenen tant la ment com el cos.


G:A:P: La classe de GAP és una classe col·lectiva de tonificació específica per treballar glutis, abdomen i cames. A les sessions de GAP es treballen aquests grups musculars de forma aïllada durant 25-30 minuts per augmentar la seva eficàcia. El monitor o monitora que dirigeix les classes utilitza música com a mètode de suport i motivació perquè les classes siguin més dinàmiques i entretingudes.


-Piloxing:
Es un programa d'acondicionament físic emocionant que combina el millor de Pilates, de la Boxa i de la Dansa en un entrenament d'intervals d'alta energia, una activitat potent que ens ajudarà a treballar tot el nostre cos.

-Zumba:
És una disciplina esportiva que s'imparteix en classes dirigides on es realitzen exercicis aeròbics al ritme de música llatina (merenga, samba, reggaeton, cúmbia i salsa) amb la finalitat de perdre pes de forma divertida i millorar l'estat d'ànim dels esportistes.

-Hiit-TRX:
El HIIT (sigles de High Intensity Interval Trainging, que significa entrenament intervàlic d'alta intensitat) és un tipus d'entrenament esportiu basat en sessions d'intervals curts i molt intensos que alternen esforç i recuperació.

El TRX és una modalitat esportiva que consisteix a fer exercicis en suspensió: amb l'ajuda d'unes cintes especials, suspenem a l'aire part del pes del nostre cos de manera que els músculs que han de fer el moviment tenen en aquest pes una resistència per una tonificació efectiva.

Balance:

És un programa d'exercici que combina ioga, estiraments, pilates i tai-txi per entrenar de forma suau però efectiva, relaxar-se i equilibrar cos i ment.
 

G Y M N A P O L I S
C l u b   E s p o r t í u