ACTIVITATS DISPONIBLES EN ES GIMNÀS:


-Aerotono:
La classe es compon de dues parts, una de 30 minuts dirigida a millorar la resistència cardio-respiratòria i reduir el greix corporal mitjançant exercicis aeròbics enllaçats d’alt i baix impacte(Hi-Low).
En la segona part es treballa de forma dinàmica la força i la resistència muscular amb l’objectiu d’esculpir el cos.

-Interval:
Activitat física variada,dedicant la meitat de la classe (30 minuts) a la millora cardio-vascular i consum de greixi una altra part a la tonificació muscular general mitjançant diferents sistemes d’exercicis de baix impacte(aeròbic low impact,step,slide,interval trainnig,circuit trainnig,…).

-Step:
Treball continu de baix i alt impacte i de llarga durada destinat a la millora cardio-vascular,implicant braços i cames.
Consisteix en pujar i baixar un l’escaló(step) al ritme de la música.
Es reserven 15 minuts per a la tonificació abdominal o estiraments.
Aquest exercici es molt bò per reduir els nivells de greix.

-Pump:
Treball amb barres i discs dirigits al ritme de la música, entrenant la resistència i la força muscularcorporal.


-Hot-cycling:

Classe d’acondicionament físic bassat en la resistència muscular,treball en grup altament motivant i divertit.


FUNCIONAL TRAINING:

Es un entrenament on estan implicats cadenes musculars, en els exercicis intervindran músculs de la teva "Core" per, primer, aconseguir l'estabilitat del cos i després desenvolupar moviments, mitjançant l'exercici, on intervenen la part física i sensorial del teu cos .


-PilatesMatWork:

El mètode pilates es una educació corporal molt completa on es treballa el cos com un tot,des de la musculatura més profunda fins a la més perifèrica,hi intervenen tant la ment com el cos.

-Fit Pilates:

Fit Pilates manté el millor del mètode Pilates i el transfereix a les necessitats del públic de gimnàs actual, respectant els principis bàsics del mètode original, afegint alguns exercicis complementaris a la seqüència clàssica.


- Strong : El Strong combina intervals d'exercicis d'alta intensitat de força i de cardio, amb el ritme de la música i en la música está el secret.


G:A:P: La classe de GAP és una classe col·lectiva de tonificació específica per treballar glutis, abdomen i cames. A les sessions de GAP es treballen aquests grups musculars de forma aïllada durant 25-30 minuts per augmentar la seva eficàcia. El monitor o monitora que dirigeix les classes utilitza música com a mètode de suport i motivació perquè les classes siguin més dinàmiques i entretingudes.

-CIRCUIT:
L'entrenament en circuit o "circuit training" és un sistema d'entrenament en el qual es combinen exercicis amb pauses. Els exercicis s'organitzen en un circuit amb 5-10 estacions, en cadascuna de les quals es treballa un grup muscular. Cada exercici es pot fer per temps o per repeticions.

 

G Y M N A P O L I S
C l u b   E s p o r t í u